Breema in Aarhus, Denmark

Moving into Presence
with Birthe Kaarsholm and Cornelia Weiss

Introduktion til Breema

  • Fredag d. 29. marts
  • 19.00 – 21.00
  • Holistisk Center, Mejlgade 95, 3 sal i Aarhus C. 
  • Medlemspris: 75,  Normalpris: 150

Heldags Workshop

Kursusledere:
Birthe Kaarsholm er Breema instruktør og arbejder på Breema Centret i Oakland, CA hvor hun har undervist og praktiseret Breema siden 2000. Hun er bevægelsesterapeut med uddannelse blandt andet i Body-MInd Centering® og Laban/Bartenieff bevægelsesanalyse. Hun arbejder internationalt og kommer til Europa flere gange om året for at undervise i træningsseminarier i Europa.

Cornelia Weiss er psykolog i privat praksis og certificeret Breema instruktør, har studeret Breema siden 2001. Først tiltrukket af Breema i oplevelsen af indre fred i den accepterende atmosfære i en Breema-klasse, opdagede hun snart, at Breema tilbyder en rig og praktisk tilgang til sundhed og selvindsigt. Breema har været en vigtig del i hendes liv og hendes arbejde med klienter lige siden.

Kurset holdes på Engelsk

ivet er nu. I dette øjeblik har vi mulighed for virkelig at sige ja til livet, og yde vores bedste til at gøre det harmonisk og tilfredsstillende.

Breema® bodywork giver muligheden for at opleve hvad det vil sige at være stilstede i hvert øjeblik, i hver bevægelse. Ved at arbejde med fuld deltagelse, single moment / single activity og Breemas andre ni principper for harmoni, kan vi opleve den virkelige betydning og værdi af at være til stede.
Breema er en praktisk, jordnær metode, der via berøring og bevægelse støtter forbindelsen mellem kroppen, sindet og følelsen (body-mind connection). Når vi er nærværende kan vi berige vores forhold til os selv og andre og bringe mere mening og bevidsthed til vores hverdag. Breema udøves fuldt påklædt på gulvet på et komfortabelt underlag. I de mange variationer af dynamiske bevægelser, er der et samspil mellem giver og modtager (mutual support) der støtter fysisk fleksibilitet, vitalitet, mental klarhed og følelsesmæssig balance.

Fredag aften er en introduktion til Breema filosofien og kropsarbejdet. Du får nogle smagsprøver på øvelser du kan lave selv (Self-Breema) og nogle enkle parøvelser.

I lørdagens workshop lærer du en fuld kropsbehandling.

Der er separat tilmelding for de to workshops via Holistisk Center eller direkte tilmelding på selve dagen.

Der kræves ingen tidligere Breema erfaring for at deltage i vores workshops.


Aarhus, Denmark